18 August 2014

Shopping day in Geelong

Meillä ei ollu tänään koulua joten otettiin ja lähettiin Olivian, Samanthan ja Kathrynin kanssa Geelongiin junalla shoppailemaan. Herätys oli aamulla puol kuus ja juna lähti ennen seittemää. Tää oli Kathrynin eka junamatka ikinä, mikä teki tästä tosi 'jännittävää' haha. Kaikki suju alussa tosi hyvin: löydettiin kaikki jotain ostettavaa ja käytiin syömässä (pakko antaa erityismaininta aussien kauppakeskuksien ruokapuolille; ruokalajeja löytyy joka maailman kolkasta, eikä hinnatkaan oo mitään päätähuimaavia!). Loppureissusta Sammylle kävi pieni tapaturma ja kauppakeskuksen vartijan ensiapulaukun ja mun ja Olivian huimien ensiaputaitojen jälkeen päästiin takasin Colaciin ja täällä sairaalaan. Kaikki siis käänty parhain päin, ja naurettiinkin jo miten aiotaan selittää tää muille kavereille huomenna koulussa (tässähän oli siis kyse vaan itsepuolustuksesta..!)

En tiiä mitä tekisin ilman mun kavereita, ne on niin ystävällisiä ja näyttää mulle paikkoja, kutsuu mut mukaansa lähes kaikkialle (ja ostaa suklaata haha), ja ottaen huomioon että oon ollu täällä vasta 4 viikkoa toi on musta aika hyvin. Ja oli ihana nähä tyttöjen ilmeet kun ne kuuli että oon täällä vuoden, he kun luuli että oon vaan 6 viikkoa niinkun yks toinen vaihtari mun koulusta.

Pitemmittä puheitta, nauttikaa kuvista tai olkaa nauttimatta, mä lähen nyt kattomaan X-factoria!   UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

7 comments:

 1. voitko jossain vaiheessa tehdä ostostenesittelypostausta? :)

  ReplyDelete
 2. oliko minkä hintasia junaliput verrattuna suomen hintoihin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. toi meiän junamatka makso alle 8 dollarii, joka on siis suurinpiirtei 5 euroo, matka kesti yli tunnin joten halvempaa ku suomessa! :)

   Delete
 3. Haha lol. Our first aid skills are great aren't they :) lucky she's still alive. Few, she's a ninja alright for saving us!

  ReplyDelete