19 August 2014

D9780 Rotary Inbound briefing day

Kuten taisin jo aiemmin kertoa, lauantaita oli kauanodotettu piirin vaihtareiden orientaatiopäivä Horshamissa, 4 tunnin ajomatkan päässä. Lähettiin ennen aamukuutta ajamaan pohjoisempaan päin, automatka tosin kulu mun kohdalla yöunia jatkaessa. Meni se 4 h aika nopeesti kun nukuin koko matkan...

Perille päästyä musta otettiin kuva ja sain nimilapun ja lähin mun maavastaavan luo juttelemaan. Siellä oli valmiiksi jo kaks ihanaa tanskalaista tyttöö joihin ehin jo tutusta. Pohjoismaista on tänä vuonna 6 oppilasta, 4 tyttöö Tanskasta ja minä ja Ella suomalaisia edustamassa. Meiän piirissä on vaihtareita Tanskan ja Suomen lisäks Saksasta, Ranskasta, Sveitsistä, Chilestä, Brasiliasta ja Kanadasta. Kaikki oli tosi ihania, ja huomasin taas että vaikka nähtiin ekaa kertaa lauantaina niin oltiin heti parin minuutin päästä tyyliin toistemme parhaita kavereita! Kaikkihan sanoo että vaihtarit tajuu toisiaan paremmin kun kukaan muu, ja onhan se totta, ei mun äiti tai parhaat kaverit Suomessa voi tajuta tätä kokemusta samalla tavalla kun muut vaihtarit.

Päivän ohjelmaan kuulu siis tutustumista, sääntöjä, infopaketteja tulevasta, ryhmätöitä 'Bucket listin' parissa, hyvää ruokaa, pinssien ja käyntikorttien vaihtoa, laulua ja naurua. Toi päivä oli yks ihanimmista tähän asti, ja oli ihana päästä puhumaan pitkästä aikaa Suomea Ellan kanssa haha.

Lähettiin neljän paikkeilla ajamaan takasin kotiin, poikettiin matkalla jossain pubissa syömässä fish&chips ja illalla kun päästiin kotiin niin rojahdin vaan sängylle (jonka jälkeen nousin ylös ja tein 3h kaikkea turhaa, koska no, nukkuminen on nössöille ja sitä rataa) ja aloin nukkumaan lähes täydellisen päivän päätteeksi.


UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

No comments

Post a Comment