23 August 2014

40 päivää puhelimesta

40 päivää siitä kun lähin Suomesta. 40 päivää siitä kun hyvästelin perheen ja sanoin että nähään vuoden päästä. 40 päivää siitä kun alotin elämäni seikkailun.


Tässä ois puhelinkuvia näiden 40 päivän ajalta, enjoy! 1 1. Tästä se lähtee! Lento Hki-CPH meni nopeesti uusiin vaihtarikamuihin tuttavuutta tehdessä.
2. Pientä välipalaa Köpiksen kentällä Ellan kanssa.
3. Pakollinen lentolippukuva, Hki-CPH, CPH-SIN. 2 4. Hotellin uima-allas, ihana paikka jutella niitä näitä kavereiden kanssa.
5. Näkymä huoneen ikkunasta. En tajuu miten kaikista kuvista tuli noin keltasia, johtu ikkunasta jotenkin.
6. Ihana kirja altaalla, perfect! 3 7. Sightseeing ja Merlion eli Singaporen 'tunnus'.
8. Ja lisää allasta! Tässä tosin oli just alkamassa häät,joten pakko oli napata kuva noista hääjärjestelyistä. Jotenkin jäätin 'loukkuun' muiden kanssa tonne altaalle kun se seremonia alko.
9. Palmut oli se juttu, mulle tulee ainakin ihana fiilis jos nään palmuja heh. 4 10. China Town.
11. Netan ihana hennatatuointi, vähän harmittaa etten ite ottanu tollasta...
12. Starbucksissa ajanviettoa hotellihuoneen luovutuksen jälkeen. 5 13. Öistä Singaporea ja maailman korkein näköalatasanne!
14. Minä, Iida-Lotta ja Lilja ♥
15. Ihana Songs of the sea -esitys Sentosalta. 8 16. Melbourne 88. kerroksesta kuvattuna.
17. Sukulaispojan synttäri asua.
18. Uus lempparijätski! 7 19. Eka koulupäivä!
20&21. Olin tulevan hostsiskon synttäreillä pienen matkan päässä sijaitsevalla partiomajalla. Ariana oli tehny upeen kakun ja paistettiin pizzaa pizzauunissa, oli vähän parempaa kun normiuunissa tehty. 9 22. Hostäidin tekemä muffinssi mulle kun olin kipeenä.
23. Käytiin kattomassa yhen kaverin ja year 11 musaryhmän kanssa Melbournen sinfoniaorkesteria ja oli älyttömän hyvä vaikka en ookkaan klassisen musiikin paras kaveri.
24. Samaiselta reissulta, oli niin hieno et kaikki otti tosta kuvan haha. 6 25. Kuva kävelyreissulta järvelle.
26. Löysin tieni lähimpään mäkkiin vaikka mulla ei ollu pienintäkään havaintoa missä päin Colacia tallustelin.
27. Kuvaa lähikadulta. 11 28. Koulupukua... Parempaa postausta tulee heti kun saan jonkun kuvaamaan!
29. Ja lisää viimeisintä aussimuotia! No ei, mutta mukavaa ainakin!
30. Rotarytakki sai lisäpainoa viimelauantaisen meetingin seurauksena. 10 31. Ehkä söpöin vesipullo ikinä! Ja tuottokin menee hyvään tarkotukseen.
32. Sorruin mäkin kun näin nää mun lähisupermarketin hyllyltä eikä ollu hinnalla pilattu! $3-4 muistaakseni.
33. Shoppailupäivän saldoa... 12 34. Rentoutumista kylvyssä rankan päivän jälkeen.
35. Uusi ihana kello! Ollu ranteessa joka päivä oston jälkeen ja täkin makso vaan $26 eli alle kakskymppiä euroissa.
36. Vähän chemistry assignmentin tekoa.. Kyllä koulussa sentää jotain tehään! 13 37. Eilinen oli yks parhaista päivistä täällä. Lähettiin muutaman partiokaverin kanssa Melbourneen kattomaan tollast 50 -nimistä esitystä. Tapahtumia ja lauluja viimisen 50 vuoden ajalta. Ja kaikki partiolaisten tekemänä! Esittäjiä oli varmaan 200 ja juteltiinki Tom:in kans miten hyvä toi oli! Esityksen jälkeen lähettiin jatkoille, ja täytyy taas kerran sanoa miten paljon rakastan ausseja. Vaikka noi kekkerit oli no alcohol, meno oli ihan sika hyvä ja tuli bailattua frozenista tuttujen biisienkin tahtiin. Awesome! Kotona tosin oltiin vasta kolmen aikaan aamulla, but it was worth it!
38. Syötiin jokupäivä fish&chips ja toi oli eka kerta ku söin kalaa ausseissa. Toi on myös varmaa ainoo tapa syödä kalaa, koska oikeestaan kukaan täällä ei syö esim. savustettua kalaa.
39. Tän illan agenda; leffaa ja kavereilta saatu suklaalevy. Eilisen jälkeen ei yhtään hullumpi tapa viettää lauantai-iltaa!


Mitä mieltä näistä kännykkäkuvapostauksista? Henkilökohtasesti en näitä hirveesti tykkää tehä, koska todellisuudessa otan aika vähän julkasukelposia kuvia kännykällä (suurinosa ruokakuvia tai ällörumia selfieitä). Nyt tosin tän 40 päivän ajalta noita oli molempiin kännyköihin aika lailla ilmestyny, joten tämmösen sain väsättyä!

10 comments:

 1. Milla saat noi kuvat tolleen kivasti vierekkäin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jollain netin ilmaisohjelmalla :D picmonkey tais olla, ja sieltä vaan kollaasikohdasta kuvat vierekkäi ja laitoin sen spacing jutun johki 100 asti ni tuli isommat välit :) haha ehkä sekavin selitys ikinä :D

   Delete
 2. Replies
  1. Miksi sulla on kaksi puhelinta? :D 🙈

   Delete
  2. Mul on toisessa suomalainen liittymä jota käytän vaan kotona wifin kanssa ja sit toinen aussiliittymän kanssa mikä on jokapäiväsessä käytössä :)

   Delete
 3. Heiii tää oli tosi kiva! Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ;) lisää kuvia vaan vaikka oliski ruoasta, kiinnostaa muutenki se mitä siellä syödään! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva et tykkäsit :) pitäis tehä ruokapostaus sit ku oon vähä enemmän saanu tuntumaa heh :D

   Delete