21 July 2014

Sentosa Island

Meiän viimisenä kokonaisena Singaporen päivänä käytiin Sentosan saarella! Mentiin sinne gondolihissin tapaisilla kabiineilla ja nähtiin taas paljon ihanaa Singaporea. Käytiin heti aluksi 4D-elokuvassa, joka oli itseasiassa tosi hyvä! Siinä oli oikeet näyttelijät (Josh Hutcherson ja Vanessa Hudgens esimerkiksi) ja se katosta tuleva vesi virkisti, koska lämpötila tuolla kohos helposti yli 30 asteen. Leffan jälkeen käytiin maailman isoimmassa akvaariossa, ja koskin meritähtiin ja monneihin (ja melkeen käärmeeseen) heh ja metsästettiin nemoja Annikan kanssa koko matka akvaarion loppuun josta löydettiin ne pure love. Akvaarion jälkeen pikainen valokuvasessio rannalla, oisin voinut olla tuolla rannalla koko illan! Ihanan päivän kruunas Songs of the Sea -esitys Sentosan rannalla: musiikkia, näytelmää ja valoja, täydellinen lopetus Singaporen reissulle!

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled // Tällä hetkellä ollaan kaikki omissa perheissä ympäri Ausseja ja Uutta-Seelantia! Mulla alkaa koulu keskiviikkona, koska nappasin jonkun ihme flunssan Singaporesta, too bad. rotaryporukka2"When you're traveling far from home, don't be scared you're not alone. Find the courage from within you, you'll believe dreams can come true. Let us keep on hoping, we just have to keep on loving"


8 comments:

  1. <3333 TOIVOTTAVASTI PARANET PIAN

    ReplyDelete
  2. Oi nii ihanii kuvia!! Parane piaaan!!

    ReplyDelete
  3. Voi että oot aivan mahtava kuvaaja! Sun kuvia on niin mukava katsella ja tykkään sun blogista aivan järjettömästi! Paranemisia sinne (:

    ReplyDelete