29 September 2013

UUSIA LEMPPARIJUTTUJA

Mun viikonloppu on mennyt ihan super kivoissa merkeissä! Perjantaina mun ihanat serkut tuli meille mun hoivaan muutamaks tunniks ja voi että tommosilla 5 ja 7 vuotiailla voikaa riittää energiaa :D lauantaina mun kruunuvarasto sai taas yhden kruunun lisää eli selkokielellä sanottuna oli vihdoin ja viimein mun 16 vuotissynttärit! Lähettiin käymään markkinoilla ostamassa pakolliset lakut ja toffeet ja loppuillan olin valmistaunut olemaan meiän koiran kanssa kahestaa. KUNNES Taija ja Sini soitti ovikelloa jättimäisen kortin ja filmtownin lahjakortin kanssa! :) juteltiin niitä näitä jonkun aikaa jonka jälkeen ovikello soi taas... Tällä kertaa ovella oli ihana Melina joka oli myös varustautunut ihanalla lhajalla :) melina jäi myös yöks joten mun synttärit ei ollukkaan yhtään tylsät mihin olin ihan täysin varautunut! Mul on ihania kamuja :')
Okei, nyt vihdoin niihin lemppareihin: IMG_6400 Kävin ostamassa vihdoin ja viimein hennesistä tän hupparin (kiitos lukoikalenterin alekuponkien..) ja samalla reissulla mukaan tarttu myös uudet dr denimit vanhojen rikkimenneiden tilalle. En vaan tiiä mitään parempia housuja ja aa voisin ylistää tohtoreita koko päivän :D IMG_6393 Joku päivä meiän postilaatikosta hyppäs ulos uusin cosmo ja joku sporttilehti, voitte vaan kuvitella luinko illalla bilsaa vai noita lehtiä... IMG_6373 Oon ihan myöhässä tän puhelinlankaponnari-villityksen kanssa niinku yleensä kaikkien muittenkin muotiin yms liittyvien kanssa haha. Ja niinkun kaikki muutkin varmaan on sanonu, ni onhan nää ihan tosi kätsyjä kun ei rasita hiuksia perusponnareihin verrattuna ja kohottaa hiuksia! Vähän äiti ihmetteli et miks halusin just noi kirkkaan väriset kun mustia ja valkosiakin ois ollu tarjolla mut musta noi pirteet värit on paljon kivemmat. IMG_6366 Ja nyt niihin synttärilahjoihin! Olin viikko sitte perjantaina ihan maassa kun en sillon tätä levyä saanu ja 10 tunnin spotify aikakin kulu muutamassa päivässä loppuun kun tätä kuuntelin k o k o ajan :D nyt voin taas vähäks aikaa haudata spotifyn johonkin kauas heh. IMG_6388 Tän sain melinalta, ja toi oli täynnä kaikkia kosmetiikkajuttuja jotka todellakin tuli tarpeeseen! Paperikin oli ku tehty mulle :D

Dodiin! Siinä oli mun uusia lemppareita, ja mitä sanotte tekisinkö näitä useemminkin, esim kerran kuussa? Onhan näitä tosi monissa blogeissa ollu mut musta näitä on kiva lukea ja tehä :)

4 comments: