13 February 2013

remember when

Photobucket 1 kännykän taustakuva, vihdoin jostai löytyy motivaatioo 2 thomas sabo 3 ollaan oltu nyt kahen viikon ajan terveystiedon tunneilla amk:ssa ja käydään siellä läpi esim. elvytystä ja semmosta englanniksi 4 tylsä kuva mikä piti laittaa ihan huvin vuoksi 5 toi kirja kertoo siitä brittiläisestä Madeleine-tytöstä joka kaapattiin 2007 Portugalissa. Toi on musta tosi kiinnostava kirja koska kaikki tommoset katoamistapaukset kiehtoo mua jollai hassulla tavalla. Tietysti ois kamalaa jos omalle kohalle tapahtuis jotain tommosta 6 urheilupäivänä Teijolla Jossun kanssa
(hirveen rakeisia kuvia hehe)
 
moikka! Tulin nopeesti päivittelemään viikon jälkeen hehe. Mul on ollu hirveesti koulujuttuja ja harrastuksia ja sen semmosta ihan kellon ympäri, ja muutama lisätunti vuorokauteen ois poikaa! Hiihtolomaki kolkuttelee ja ovella, ja meikkis suuntaa koko viikoks Leville laskemaan, ihanaa! Mites teiän lomasuunnitelmat? Huomenna tiedossa siis pakkailua ja penkkarikarkkien syöntiä hehe :-D Vielä ois espanjan ja yhtiksen kokeet edessä sekä yks testi kemiasta. Ja terveystiedon päättötyön tekoa ja englannin päättötyön suunnitteluakin vois alotella ja pianoläksyjäki vois soitella... Taitaa siis olla paras jättää tää kone rauhaan ja alkaa lukemaan!
 
Hyvää ystävänpäivää kaikille, ja jos en ennen lomaa tuu päivittelemmään, niin tosi hyvää ja rentoutaavaa lomaa kaikille lukijoille!

No comments

Post a Comment