21 December 2014

Fiiliksiä


Oon tällä hetkellä onnellinen. Oon kesä/joululomalla ja jouluun on 5 päivää. Mulla on ihana (uusi) host perhe. Ulkona paistaa aurinko. Ja on kuuma. Elän unelmaa.


Noin mä kirjotin mun päiväkirjaan eilen. Aika hyvin kertoo mun tän hetkisistä fiiliksistä.
IMG_0823
Mä rakastan tätä säätä! En oo mikään kesäihminen ja mulle talvi ja lumentulo on ollu aina ilonaihe, mut täällä oon täysin kesäihminen. Lämpömittari paukkuu siellä 30 asteen liepeillä päivittäin ja aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta. Ja mun host-perheellä on uima-allas!

Vaihdoin tossa viime viikolla perhettä tietyistä syistä. Rakastan mun uutta perhettä! Mulla on vihdoin sisaruksia, totta puhuen 7 kappaletta ja vaikka ne parivuotiaat tytöt välillä käykin hermoille, tää on paras perhe tähän mennessä. Kaikkein läheisin oon varmaan 14-vuotiaan siskon Arianan kanssa ja en voi sanoin kuvailla miten paljon yhteistä meillä on. Host-perheellä on maatila jossa vietetään viikonloput ja varmaan nyt lomalla aika paljon aikaa myöskin. Mennään sinne tulevaks viikoks viettään joulua!

Joulusta puheenollen, laitettiin eilen joulukuusi kuntoon ja siinähän mä purskahdin itkuun kun mikäkin. Mulle joulu on aina ollu perhejuhla ja varsinkin nyt vanhempana oon alkanu arvostaan joulua ihan eri tavalla kun sillon pienempänä, joten eka joulu poissa kotoota on aika kova paikka mulle (ja varmaan kaikille muillekin vaihtareille). Host äiti sanokin mulle että hän tietää täysin mistä multa tuntuu ja koko perhe tiedostaa mun ikävän näin joulun alla. Tää oli toinen kerta kun oon ikävöiny niin kovin että itku tuli. Terkkuja Suomeen kaikille <3

IMG_0818

Mulla on jonkun verran suunnitelmia lomalle, suurin niistä varmaankin on se kun tammikuussa lähetään vaihtareiden kanssa vallottamaan etelärannikkoa mini safarille, can’t wait!! Kaiken näköstä muutakin on ens vuodelle suunnitelmissa!

Pakko vielä mainita miten nopeesti aika menee! Just mä olin Suomessa omassa huoneessa panikoimassa host perheen tuliaisia ja nyt oon ollut täällä 5 KUUKAUTTA?! Joulu on ens viikolla, uusivuosi sitä seuraavalla ja sit ollaankin vaihtovuoden puolessa välissä. Paluulento Suomeen on varattu enkä ees taho miettiä niitä hyvästejä heinäkuussa. Tällä hetkellä en osais kuvitella elämääni missään muualla kun Ausseissa, mä rakastan tätä maata! Vaikka mun elämä ei tosiaan oo mitään ruusuillatanssimista, en vaihtais tätä kokemusta yhtään mihinkään! Rakastan vaihtarina oloa.

Parit joulupallokuvat tuomaan vähän joulumieltä, täällä sitä ainakin tarvitaan. Hyvää joulua sinne Suomeen <3

IMG_0825

No comments

Post a Comment