10 April 2014

TJ96

Moikka! Mun piti tehä tää postaus sunnuntaina, sillon otsikkona ois ollu TJ100... 100 päivän rajapyykki tuli vastaan siis viime sunnuntaina. Mut mihin mä lasken päiviä?

Oonkin kertonu täällä että mut valittiin vaihto-oppilaaksi viime marraskuussa. Laitoin hakemuksen Rotareille viime kesänä ja innoissani tarkistin sähköpostin monta kertaa päivässä siinä toivossa että mulle tulis tieto haastattelusta. Haastattelu oli ja meni, ja meni aika hyvin! Muutama päivä haastattelun jälkeen mulle soitettiin että mut oli valittu. Sen jälkeen alkoi se paperirumba sun muut mitkä sain melkein ajoissa lähtemään oikeisiin osoitteisiin. Mut mihin mä sitte pääsin...? Untitled ... MÄ LÄHEN VAIHTOON AUSTRALIAAN! Tää tieto varmistu maaliskuun puolessa välissä olleessa vaihtarikoulutuksessa Hämeenkyrössä mutta halusin kertoa täällä blogin puolella vasta kun on ne maagiset 100 päivää jäljellä. Tunnetusti oon lähes aina myöhässä ja sain tänkin tehtyä nyt neljä päivää mun oman deadlinen jälkeen. En tiiä vielä tulevasta vuodesta mitään muuta kun että Ausseissa sen tuun viettämään, luultavasti Australian länsi- tai pohjoisosissa. Kaupungista, perheestä tai koulusta ei oo mitään tietoa vielä mut kun saan ne tietää ni tuun kyllä tännekin kertomaan!
singapore2singapore1

Mun lähtöpäivä on jo 15.heinäkuuta ja olin aluks vähän allapäin koska en ehi olemaan kun 6 viikkoa töissä ja kaikki muut vaihtoon lähtevät kaverit lähtee vasta elokuun loppupuolella. Kun sain tietää mun lähtöpäivän, tajusin et multa jää Weekend Festival ja Cheekin stadionkeikka väliin mut ei mua enää harmita ollenkaan! Mun suurin unelma toteutuu ja pääsen weekendeille vaikka ens vuonna.

Mulla on siis yhteislähtö kaikkien aussi- ja uus-seelantivaihtareiden kanssa koska meillä on ensin 3 päivän pitunen maaohjelma Singaporessa!!! Eli sen lisäks et pääsen viettämään unelmien vuoden Ausseissa, pääsen myös Singaporeen!

Olin viime viikolla Rotarykokouksessa jossa kerrottiin tänne Saloon tulevan vaihtarin tiedot. Tänne Saloon tulee vaihtari Ranskasta ja heti sen tiedon saatua mä ja Reetta (mun vaihtarikamu joka lähtee juurikin Ranskaan) alettiin ettiä tätä ranskalaista herrasmiestä facebookista ja lopuks löydettiinkin. Sanotaanko näin että elämä vaihtaririntamalla hymyilee ja jo parin viikon päästä nään kaikki muut aussivaihtarit! Can't wait!

Onko lukijoissa muita vaihtoon lähtijöitä ja vaihdossa olleita? 

6 comments:

 1. Onks sulla jo ostettu liput cheekin keikal ?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo oli ostettu golden circle liput jo...

   Delete
 2. Ooks sä myyny ne liput jo?((:

  ReplyDelete
 3. Hei vau Australiaan! Mulla ois suunnitelmissa lähtee ens vuoden alussa Australiaan au pairiksi, ja täytyy nyt toivoo etten jänistä ton asian suhteen... :-D Sulla on muuten täällä blogissa ihania kuvia! Esim tossa "Basket Ball" -postauksessa ihanan valoisat ja kirkkaat kuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) kannatan lähtemistä! :-D

   Delete